top of page
Search

Golden Milk - oppskrift på RÅGOD gullmelk! Perfekt til kalde høstdager!

Du har mest sannsynlig hørt om Golden Milk, også kalt tumeric latte, gullmelk og gurkemeiemelk. På kort tid har den karakteristiske gule lattemelken blitt mer og mer populær, kanskje fordi den i tillegg til å smake godt skal ha helsefremmende egenskaper?

Nå finner du den rågode Superfoodies Golden Milk hos Beeorganic. Vår absolutte favoritt! Superfoodies Golden Milk er sertifisert økologisk og inneholder kun rene krydder uten sukker og fyllstoffer, kun det beste fra naturen! Selv foretrekker vi plantemelk sammen med pulveret, gjerne usøtet mandelmelk eller havremelk. Pulveret kan nytes kaldt i smoothies eller frokostblandinger, men vi syntes helt klart den nytes best varm, nå som vi går inn i kaldere høstedager.

Du lurer kanskje på hvorfor Golden Milk ansees som en helsefremmende drikk? I Superfoodies Golden Milk finner du en stor andel gurkemeiepulver. Gurkemeie er en indisk urt som opprinnelig er kjent for å ha helsebringende egenskaper. I ayurvedisk tradisjon er gjerne gurkemeie brukt ved betennelse i kroppen, begynnende forkjølelse eller for å styrke tarmen, da gurkemeie har vist seg å virke positivt på disse områdene. Superfoodies Golden Milk har laget sin oppskrift ut ifra ayurvedisk tradisjon. Ikke rart den smaker både godt og sunt!


Slik lager du Golden Milk med pulveret fra Superfoodies:

- Finn fram en liten gryte og tilsett 240 ml (1 stor kopp) valgfri melk

- Rør inn 1 - 3 teskjeer (etter smak) av pulverblandingen Golden Milk Powder

- Tilsett 1 ts kokosnøttolje eller ghee / smør om ønskelig

- Varm melken med Golden Milk-pulveret i en gryte i noen minutter under omrøring.

- Når melken er varm er gullmelken ferdig og klar til å nytes!

- Ønsker du en søtere gullmelk kan du tilsette søtningsmiddel som rå honning like før servering.


Trykk HER for Golden Milk-pulver og trykk HER for søtningsalternativer


Vi ønsker deg gode høstedager!



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page