top of page
Search

DIY: Hjemmelaget skrubb til lepper og hender med naturlige ingredienser.

Nå begynner vi å kjenne på kaldere dager der høstluften kjemper om kapp med det varme inneklimaet. De mange skiftene mellom varmt og kald gjør gjerne at både lepper og hender fort bli tørre. Vi har derfor lyst å vise deg hvordan du kan lage din egen skrubb, kun ved bruk av tre enkle ingredienser du sannsynligvis allerede har på kjøkkenet. En naturlig (og spiselig) skrubb!

Denne skrubben er superenkelt å lage og inneholder kun tre ingredienser: Kokosolje, honning og sukker. Du kan med fordel tilsette noen dråper av E-vitaminblandingen til Fushi, men det er ingen must. Vi har valgt å bruke rørsukker, som er noe grovere, men her kan du fint bruke hvitt sukker. Fin, hvitt sukker er fint hvis du ønsker å lage en skrubb kun til leppene, eller dersom du ønsker en mildere peeling.


Oppskrift på skrubb til hender og lepper:


1 ss økologisk kokosolje

1/2 ts honning

2 ss rørsukker

Glasskrukke


*Trykk på linken for å komme til produktene i nettbutikken


Smelt kokosolje og honning på svak varme. Når ingrediensene er smeltet tilsettes sukkeret. Rør ingrediensene sammen og tilsett noen dråper av E-vitaminoljen fra Fushi (kan sløyfes). Her kan du også tilsette noen få dråper med eteriske olje, dersom du ønsker å tilhøre blandingen mer duft.

Hell blaningen på en ren glasskrukke. Kanskje du har emballasje fra en deodorantkrem som du kan gjenbruke? Eller et lite syltetøyglass? Ta en titt i skuffer og skap for å se hva du kan finne.

Ha krukken lett tilgjengelig ved vasken og gi hendene dine en god, mild og naturlig skrubb før du legger deg. Skrubben er super dersom du har vært ute i hagen og hendene trenger en skrubb.

Hvordan bruke skrubben:

Dersom du bruker kokosolje vil du se at den vil få en hvit farge når den blir kald. Varm skrubben mellom fingertuppene for å varme opp kokosoljen igjen.


Massér hender og lepper og kjenn hvordan den nærende og pleiende kokosoljen trekker inn i huden og etterlater huden silkemyk. Sukkeret vil fungere som en mild peeling mot huden og honningen vil virke inn med sine pleiende og antiseptiske egenskaper.


Vi ønsker deg en god høst!


// BeeOrganic-jentene
0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page